İETT kazasında 2 kişi ölmüştü! Göksel Aksoy, İzmir'de toprağa verildi
İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde İETT otobüsünün karıştığı kazada hayatını kaybeden Göksel Aksoy (53), İzmir'in Karaburun ilçesinde toprağa verildi.
Aksoy'un cenazesi, sabah saatlerinde İstanbul'dan hava yoluyla İzmir'e getirildi.
Karaburun'daki Abdullahağa Camisi'ne götürülen Aksoy'un cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık'ta defnedildi.
Eskişehir'de alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 290 bin TL ceza kesildi
Erzurum'da korsan taksiciyi enseletti, kendisine de ceza kesildi
Duyan önce şaşırıyor sonra hak veriyor! Kurumsal işlerini bırakıp çiftçi oldular
Adana'da sopayla dövülerek katledilen Haluk'un ailesinden 'başkaları da var' iddiası
Adana'da vicdan yaralayan olay! Kanser hastası kadın oğlunu ihbar etti
İŞTEN ÇIKIP EVİNE GİTMEK İÇİN İETT OTOBÜSÜNE BİNDİ
Cenazeye Aksoy'un akrabaları ve arkadaşları katıldı.
İstanbul'da kamuya ait bir misafirhanede müdür olarak çalışan Aksoy'un evli ve bir çocuk babası olduğu, kazanın meydana geldiği gün işten çıktıktan sonra evine gitmek üzere İETT otobüsüne bindiği öğrenildi.

2 KİŞİ ÖLMÜŞ 15 KİŞİ YARALANMIŞTI
Kennedy Caddesi Bakırköy istikametinde seyreden İETT otobüsü, 28 Ağustos Cuma günü Kazlıçeşme mevkisinde bir sitenin bahçe duvarına çarpmış, kazada 2 kişi hayatını kaybetmiş, 15 kişi yaralanmıştı.
Güvenlik kamerasınca kaydedilen kazaya ilişkin görüntülerde, aynı istikamette seyreden bir otomobilin şerit değiştirmek için İETT otobüsünün önüne doğru manevra yapması üzerine sağa yönelen otobüsün yoldan çıkarak sitenin bahçe duvarına çarpması yer almıştı.
Şerit değiştirmek için otobüsün önüne doğru manevra yapan otomobilin sürücüsü tutuklanmıştı.
YORUMLAR