Kahramanmaraş

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

19:32 23 Ekim 2015
AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

"Bizim belediyecilik anlayışımız, Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bizim belediyecilik anlayışımız, Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır" dedi.

Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını zenginleştirme çalışmaları kapsamında yapılan sentetik buz pistleri, AK Parti Grup Başkanvekili Ünal ve eşi Şule Özdin Ünal'ın katılımıyla açılarak, çocuklara hizmet vermeye başladı.

Her biri 500 metrekare kapalı alana sahip ve örnek olarak yapılan iki buz pisti, haftanın 7 günü sabah saat 09.00 ila gece 23.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Ünal, ziyarette yaptığı konuşmada, 13 yılda hem Türkiye'de hem de Kahramanmaraş'ta büyük eserler bıraktıklarını söyledi.

Ziyaretle açılan söz konusu tesisleri tanıtıp, gençlerin dikkatini çekmeyi amaçladıklarını ifade eden Ünal, "Bugün burada çocuklarımız için yapılmış ve hizmete açılmış, bizim de ziyaretimizle toplumun dikkatini çekmesini istediğimiz bu tesisin, dikkate değer bir şekilde tanıtılmasını amaçladık. Kahramanmaraş’ın diğer semtlerinde yaşayan çocuklarımızın burayı tanıması açısından bu ziyareti oldukça önemsiyorum. Çocuklarımızın birçoğunun buz pateni var ve onlarla kayıyorlar. Onlar için çok büyük bir keyif ve mutluluk. Bu mutluluğu onlara yaşatan Onikişubat Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Mahçiçek'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bizim belediyecilik anlayışımız Recep Tayyip Erdoğan belediyecilik anlayışıdır" diyen Ünal, 1994'de Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde her türlü imkansızlık, kısıtlama ve baskıya rağmen önemli işler yaptığını kaydetti.

Erdoğan'ın 3 yılda da İstanbul'u çöpten, çukurdan ve çamurdan kurtardığın dile getiren Ünal, "İstanbul'un havasını suyunu temizledi ve temiz bir şehir haline getirdi. Belediyeciliğin temel amacı insanı şehrinde, belediyesinde, mahallesinde, sokağında, evinde mutlu etmek ve huzuru vermektir. Bizim belediyeciliğimiz doğumdan ölüme kadar her anında vatandaşın yanında olmaktır. Hayatınız her aşamasında yanınızda olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise yapılan hizmetlerle farkındalık oluşturduklarına dikkati çekerek, "Yaptığımız hizmetler burada yaşayan insanların sosyo-ekonomik yapısı ile örtüşen tesislerdir. Hep birlikte farkındalık yarattığına inandığımız bu tesisin gezilmesini, görülmesini hep birlikte yaptık. Tesisimizin hayırlı olmasını, çocuklarımızın burada keyif dolu dakikalar geçirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Ünal çifti ve Mahçiçek, pistte çocuklar ve ailelerle sohbet ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.   

Ziyarete, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu da eşlik etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.