Kahramanmaraş

Genel seçime doğru

15:31 28 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç, "Yaptığımız saha çalışmalarında görüyoruz ki millet kararını vermiş. Sahadan ve milletten aldığımız mesaj 'bu sefer tamam inşallah' diyor" dedi.

Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında mahallelerde, fabrikalarda ve sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarını sürdürdü.

1 Kasım'a az bir süre kaldığını belirten Güvenç, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ın her ilçesinde seçim çalışmalarında bulunduklarını, vatandaşların herşeyin farkında olduğunu söyledi.

Hizmetlere kaldıkları yerden devam etmek istediklerini dile getiren Güvenç, "Türkiye'nin geçirdiği süreci sağduyulu ve soğukkanlılıkla takip ediyorlar. Bizde yaptığımız saha çalışmalarında görüyoruz ki millet kararını vermiş. Sahadan ve milletten aldığımız mesaj, 'bu sefer tamam inşallah' diyorlar. Hamdolsun 13 yıldır ülkenin her noktasına hizmetler götürdük. İnşallah 1 Kasım'da da milletin vereceği  güçle, hizmetlere kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Güvenç'in ziyaretlerine, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 24. dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç, Dulkadiroğlu AK Parti İlçe Yönetimi ve meclis üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.