Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta asfalt çalışmaları

15:59 09 Kasım 2015
Kahramanmaraş'ta asfalt çalışmaları

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, kış şartlarının yaklaşması ile beraber yol asfaltlama, kaldırım ve bordür döşeme işlemlerine hız verdiklerini söyledi.

Güven, yaptığı açıklamada, ilçede zemin etüdü, toprak tesviye işlemi ve alt yapı drenaj çalışmasının tamamlandığı noktalarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Üst yapı çalışmaları ile bölgedeki olumsuz ulaşım şartlarının giderildiği ifade eden Güven, "Afşin Belediyesi olarak birçok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ediyoruz. Malumunuz kış aylarına giriyoruz. Afşin'de Büyükşehir Belediyemizin alt yapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı noktalarda sıcak asfalt kaplama, kimi yerde parke kaplama çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Hava şartları everdiği ölçüde asfalt kaplama çalışmalarına devam edeceğiz" dedi.

Güven, beton elemanları fabrikasında üretilen parkeleri de Aralık ve Ocak ayı demeden kaplama işlemine devam edeceklerini sözlerin ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.