Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta yakalanan DAEŞ'li terörist

12:59 16 Aralık 2015
Kahramanmaraş'ta yakalanan DAEŞ'li terörist

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğuna intihar saldırısı planladığı iddiasıyla aranan terör örgütü DAEŞ üyesi Al Hardani'nin yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdı

 ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğuna intihar saldırısı planladığı iddiasıyla aranan terör örgütü DAEŞ üyesi Suriyeli Muhammed Raghil Al Hardani'nin Kahramanmaraş'ta yakalanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş Otobüs Terminali'nin güvenlik kamerasındaki kayıtlarda, Hardani ile diğer bir Suriyeliyi taşıyan otobüsün perona yanaştığı görülüyor.

Alınan güvenlik önleminin ardından, zırhlı araçların otogar çevresinde devriye gezdiği, daha sonra beyaz bir otomobilin otobüse yanaştığı, yolcular indirildikten sonra yaşanan koşuşturmaca da görüntülere yansıyor.

Otobüsten indirilen Hardani ve diğer Suriyelinin beyaz otomobile bindirilerek otogardan uzaklaşmasının ardından, sinyal kesici bir aracın da otomobili takip ettiği görüntülerde yer alıyor.

Dün, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğuna intihar saldırısı planladığı iddiasıyla aranan terör örgütü DAEŞ üyesi Suriyeli Muhammed Raghil Al Hardani, Kahramanmaraş Terminali'nde gözaltına alınmış, emniyette ifadeleri alınan iki Suriyeliden Hardani, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, diğer kişi ise serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.