Kahramanmaraş

Kadınlar 3. Futbol Ligi

14:53 22 Aralık 2015
Kadınlar 3. Futbol Ligi

6. Grup ekiplerinden Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Gençlik Spor'u 2-1 yendi

Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Gençlik Spor'u 2-1 mağlup etti.

Dulkadiroğlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa Gap Arena'da oynanan müsabakada Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor'un gollerini Banu Tekin ve Sadiye Nur Kaçar kaydetti. Ev sahibi takımın golünüyse Mihriban Eren attı.

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor Teknik Direktörü Keramettin Güler, Kahramanmaraş'ı Kadınlar 3. Futbol Ligi'nde başarıyla temsil ettiklerini belirterek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın bunda çok büyük katkısı olduğunu aktardı.

Güler, "Belediye Başkanımız Necati Bey, deplasmana gidebilmemiz için ulaşım konusunda bizlere destek oldu. Elde ettiğimiz bu başarıda Sayın Başkanımızın da çok büyük payı var. Kendisine ve Dulkadiroğlu Belediyesine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güler, Kahramanmaraş'ı Kadınlar Futbol Ligi'nde hak ettiği konuma getirmek için mücadele ettiklerine dikkat çekerek, "Mücadelelere çok zor şartlarda gidiyoruz. Tüm bunlara rağmen başarılı bir sezon geçiriyoruz. Elde ettikleri bu başarılardan dolayı değerli oyuncularımı da kutluyorum. Başarılarımız devam edecek" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.