Kahramanmaraş

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

17:26 12 Ocak 2016
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler bir araya geldi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, özel bir tesiste düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının kamuoyunun faydası için zor şartlarda çalıştığını belirtti.

Gazetecilerin görev esnasında yaptığı zorluğa ilişkin değerlendirmede bulunan Aydın, "Çok zor bir görev yapıyorsunuz. Göksun Belediye Başkanı olarak bugün beraber olmaktan mutlu olduğumu, onur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Çünkü yakın çalışma arkadaşlarımız olarak sizlerden biz bu fedakarlıkları her zaman görüyoruz görmeye de devam edeceğimizi biliyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın yaptıkları mesleğin kesinlikle herhangi bir değerle ölçülmeyecek bir görev olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı ölçülebilecek her şeyin biteceğini ancak ölçülendirilemeyecek değerler peşinde olanların bizim için çok önem arz ettiğini ifade etmek isterim" diye konuştu.

Aydın, ilçe tanıtımındaki öz verileri dolayısıyla gazetecilere teşekkür belgesi verdi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de Kahramanmaraş, Afşin ve Elbistan'da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Afşin Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Güven, gazetecilerin çok önemli bir kamu hizmeti yaptığını belirtti.

Demokrasinin işleyişinde ve gelişmesinde önemli rol üstlenen basının, bu özelliğiyle demokrasilerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu ifade eden Güven, "Şehrimizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi, kalkınması için yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılması haberdar edilmesi noktasında basınımızın katkısı çok önemlidir" dedi.

Gazetecilerin mesai saati gözetmenden çalıştıklarını anımsatan Güven, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.