Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta mera ıslahı projesi

19:04 08 Mayıs 2016
Kahramanmaraş'ta mera ıslahı projesi

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Andırın İlçesinde Mera Islah ve Amenajman projesinin açılışı yapıldı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Andırın Akgümüş mahallesinde düzenlenen mera açılışı töreninde yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin, terörün kökünü kazıyana kadar süreceğini söyledi.

Türkiye'nin barış, kardeşlik ve ekonomisiyle dünyada adından söz ettireceğini belirten Güvenç şunları söyledi:

"Hiç şüpheniz olmasın bu aziz milletin, bu mazlum milletin dualarıyla, destekleriyle bu topraklardan şiddeti, terörü, inkarcılığı, hainliği bitireceğiz, kökünü kazıyacağız Allah'ın izniyle. Yüreklerinizi ferah tutun. Acımız ne kadara büyük olursa olsun, bu zalimlere karşı asla pes etmeyeceğiz. Ülkemizi tekrar güzel ve huzurlu günlere kavuşturacağız. Dün olduğu gibi bugün de şer güçler yakamızı bırakmadılar, yarında bırakmayacaklar. Çünkü bu ülke İslam ümmetinin umudu olan bir ülkedir. Bu ülke Osmanlı bakiyesi bir ülke. Bu ülke tarih boyunca dünyaya adalet dağıtan, şefkatiyle, merhametiyle, insanlığıyla, sevgisiyle nam salan büyük usta Osmanlının toprakları. Ne kadar hazmedemeselerde, ne kadar saldırsalar da bu bayrağı, bu inancı yere indirtmedik, inşallah indirtmeyeceğiz."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, açılışı yapılan meranın hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, aynı zamanda bugünün anneler günü olması dolayısıyla tüm annelerin anneler gününü kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.