Kahramanmaraş

Valiler Kararnamesi

16:46 17 Haziran 2016
Valiler Kararnamesi

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş Valiliğine atanan Vahdettin Özkan, görevine başladı.

Kahramanmaraş'ın 57. valisi olarak atanan Özkan'ı, yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, resmi kurum müdürleri ile valilik çalışanları karşıladı.

Özkan, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, el birliğiyle Kahramanmaraş'a hizmet etmenin manevi tadını yaşayacaklarını söyledi.

Son kararnameyle Kahramanmaraş'a hizmet etmek için kendilerine bir görev tevdi edildiğini hatırlatan Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümete, istisnai olarak bize tevdi edilen görevden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kahramanmaraş'a hizmet etmenin onurunu ve gururunu hep beraber yaşayacaklarını dile getiren Özkan, "İnşallah Cenabı-ı Hak bize bu güzel ilimize hakkıyla hizmet etmeyi nasip eder diye temenni ediyorum. Vatandaşımızın hizmet ihtiyacı olmadığında esasen hiç bir kuruma da ihtiyaç olmayacaktır. İlimizle ilgili verilere bakıp analizleri yaptıktan sonra bize tevdi edilen yasa çerçevesinde yapmamız gereken hususları paylaşacağız. El birliğiyle Kahramanmaraş'a hizmet etmenin manevi tadını yaşayacağız diye düşünüyorum." dedi.

Özkan, valilik kapılarının ezber olarak herkese açık olması söyleminin kolaylıkla ifade edilebilineceğini belirterek, "Ama esas olan bize tevdi edilen görev nedir? Burada bir milyonun üzerinde yaşayan bütün insanlarımıza hizmetin niteliğini, kalitesini oluşturmaktır. Vatandaşın sürekli gelip belli makamların kapısında durmak değil işi neyse, hangi birimde ise gittiği zaman hızlı bir şekilde onun işini halledilebilir olması, bu da bir sistemin iyi inşa edilmesine bağlıdır." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.