Kahramanmaraş

Ramazan Bayramı kutlanıyor

15:14 06 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı kutlanıyor

AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Uğur Dilipak, İmran Kılıç ile Bayakşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla Andırın ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Kışla Bahçesi'nde gerçekleşen bayramlaşmada konuşan Kılıç, istikrarlı bir ülke için çalıştıklarını ve istikrarın çok önemli olduğunu söyledi.

Ülkelerde ekonomik istikrar olursa herkesin kazanacağını hatırlatan Kılıç, şunları kaydetti.
"Türkiye ekonomisinde şu an bir istikrar var, ekonominin istikrarlı olmasından devlet de kazanıyor, millet de. Bu istikrarı sağlamak için hükümetimiz elinden gelen çabayı sarf ediyor. Devlet milletin emrindedir. Milletvekilleri olarak bizler, belediyelerimiz, bütün kuruluşlarımız, kurumlarımız, devlet erkanımız siz milletimizin hizmetkarıyız ve bundan şeref duyuyoruz. "

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç da göreve geldikleri günden bu yana yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Andırın tarihinde herhalde en fazla asfalt yol bizim zamanımızda yapıldı. Kahramanmaraş genelinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah milletvekillerimizin desteği ve belediye başkanımızla birlikte bayramdan sonra Andırın'daki çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dilipak, bayramın ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.