Kahramanmaraş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

14:47 08 Mart 2017
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Afşin Belediyesi ve AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.

AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Nihayet Çakmış, Afşin Belediyesi düğün salonunda düzenlenen programda, kadınların aile kurumunun temel yapı taşı olduğunu söyledi.

Kadınların fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunmakta olduğunu dile getiren Çakmış, "Kurtuluş Savaşı'nda, vatanın bağımsızlığı için cepheden cepheye koşan cefakar ve vefakar kadınların, 15 Temmuz'da da sokaklara dökülerek canları pahasına vatanı savunanlar arasında en ön sırada yer almıştır. 15 Temmuz'da kadınlar olarak gösterdiğimiz milli mücadelemiz inşallah 16 Nisanda da devam edecek. " diye konuştu.

Afşin Belediye Başkan Vekili Sebahattin Atalay da kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmayacağını söyledi.

Yılın 365 gününün kadınlar günü olması gerektiğini ifade eden Atalay, kadınlar için güzel gelecekler diledi.

Afşin Belediye Başkan Yardımcısı Nusret Karataş da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ilişkin bir konferans verdi.

Programın ardından, Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, yönetim kurulu üyeleri ile ilçede dolaşarak bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp, karanfil hediye etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.