Kahramanmaraş

Altın dolu çanta buldu, sahibine teslim etti!

07:07 23 Mayıs 2020 3 Yorum Var
Altın dolu çanta buldu, sahibine teslim etti!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan ceza infaz koruma memuru Uğur Yarbi, yolda bulduğu ve içinde yaklaşık 150 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çantayı sahibine teslim etti

Yeşilyurt Mahallesi Hacı Bayram Caddesi üzerinde otomobili ile seyir halindeyken yol kenarında çanta bulunduğunu fark eden Yarbi, aracını durdurup kontrol ettiği çantanın ziynet eşyası ile dolu olduğunu belirtti. 155 Polis İhbar Hattı'nı arayan Yarbi, içi altın dolu çanta bulduğunu ve polise teslim etmek istediğini söyledi.

Verilen adrese giden polis ekipleri, teslim aldıkları çantanın sahibine ulaşmaya çalıştı. Bu sırada altınların sahibi olduğunu belirten kişi de adrese geldi. İçinde yaklaşık 150 bin liralık ziynet eşyası bulunduğu belirtilen çanta, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından, sahibine teslim edildi.

İsminin açıklanmasını istemeyen çantanın sahibi, kardeşine gittiği sırada arabanın önünde çantayı unuttuğunu belirtti. AA'nın haberine göre; Uğur Yarbi ise altın dolu çantayı bulduğunda içinde "sahibine ulaşabilecek kimlik var mı" diye baktığını ancak bir şey bulamadığını ifade etti.

Durumu hemen polislere bildirdiğini anlatan Yarbi, "Polisler, nerede bulduğumu sordular. Yeri tarif edip gittiğimizde birinin kayıp bir şey aradığını gördük. Sorduğumuzda çantayı ve içinde bulunanları söyleyen kişi çantanın kendisine ait olduğunu belirtti. Daha sonra Emniyet Müdürlüğüne gidip, çanta içindeki altınlar kontrol edilerek, sahibine teslim edildi. Bunun gururunu yaşamaktayım." diye konuştu.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kötü niyetli biride bulsa,çanta bulunurdu sanırım,bu teknoloji çağında olay yerini gören bir kamera olması muhtemel,sonra kuyumcuda altınları satmaya çalışırken yakalanma ve kuyumcu kamera kayıtları. artık bu işler eskisi gibi kolay değil,yakalanma riski büyük.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mahmut ölümlü 3 yıl önce Şikayet Et
    Işte herkes Islami tam yaşasa ve Allah korkusu tam olarak kalbe yerlesse hayat ne kadar kolay olur. Aslında yaşamak o kadar kolay ki. Her şey hizmetimize verilmis, nimetler kat kat fazla verilmiştir. Amma biz birbirimize hayati zorlastiriyoruz. Nimetleri paylasmada bir gasp , adaletsizlik ve hırs var. Ahh insanoğlu neyine yetmez su güzelim kusursuz dünya. 60-70 yıl değmez kavgaya , çekişmeye. Ey müminler kardeş olun. Vesselam.
    Cevapla
  • Ölmeye Gelmiş Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) razı olsun.
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Solcu nun eline geceymiş rakı masası hazırdı
    Cevapla
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    100 "Solcu" olsa ve 99'u sizin dediğiniz dediğiniz gibi olsa, ama 1 tanesi de dürüst olsa, sizin dediğiniz o 1 kişiye zulümdür! Ayrıştırmayalım, birleştirelim! O 1 kişi nedeni ile diğerlerine Hüsni zan gösterelim... Ne kaybederiz?
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun.
    Cevapla
  • Namiq 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.