Kahramanmaraş

21 yaşındaki genç kız sokakta ölü bulundu

12:59 09 Kasım 2020 9 Yorum Var
21 yaşındaki genç kız sokakta ölü bulundu

Kahramanmaraş’ta bir genç kız sokakta ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, Onikişubat ilçesi Karacaoğlan Mahallesinde meydana geldi. Sokakta yerde yatan genç bir kızı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede genç kızın 21 yaşındaki Gamze Orçan olduğu belirledi.

Genç kızın kesin ölüm nedeni yapılan inceleme sonunda ortaya çıkacak.  Cansız bedeninin yanında astım ilacı bulunan Gamze Orçan'ın 8 yıldır astım hastası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Üzgün 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah be kuzum seni ilk gördüğümde küçücuktün abla annem bizi bıraktı gitti diyordun yıllar sonra anneni gördüm kavusmussun annene gelmiş yaniniza evlenmissin sen çocuksun ama 3 tane cocugum olmuş sen şimdi niye onları bırakıp gittin duydum için yandı seni bu hallere düşüren uyuşturucu bağımlısı yapanlarin allah belasını versin sen bu şekilde ölümü hak etmemistin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gerekli 3 yıl önce Şikayet Et
    3 yaşındaki çocuğun günahı neydi? herşeyi dine bağlamayın ölüm emri allahtan eyvallah tecavüzlemi ölüm bumudur adalet
    Cevapla
  • Ümmet 3 yıl önce Şikayet Et
    akadaşlar namazı siz değil CENABI ALLAH soracak siz kim oluyorsunuz ALLAH adına ahkam kesiyorsunuz sorgu meleğimisiniz işinize bakın suiniyetle yaklaşın hayırlı temennide bulunun ötesi ALLAH'ın bileceği boş boş yorum yapmayın
    Cevapla
  • Ahmet Dobur 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.Genç yasta hastalığın pençesine düşmüş yavrum. Mekanin cennet olsun evlat
    Cevapla
  • DOĞRUSÖZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bize düşen ( kesin bilgimiz olmadığından ) ümmeti Muhammed den kabul edip, rahmet dilemek olur. Yavrum, ne kadar da genç ! Cennet mekanı olsun !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.