Kahramanmaraş

Şehidin oğluna doğum günü sürprizi

06:22 10 Haziran 2021 1 Yorum Var
Şehidin oğluna doğum günü sürprizi

3 Aralık 2020'de şehit olan polis memuru Barış Göl'ün oğluna evinde doğum günü sürprizi yapıldı. 11 yaşına giren Osman Gökçe pastayı görünce mutluluğunu gizleyemedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyeleri, kentte 3 Aralık 2020'de bir oteldeki cinayet zanlısını gözaltına almaya çalışırken silahla ateş edilmesi sonucu şehit olan polis memuru Göl'ün 11 yaşına giren oğlu Osman Gökçe Göl için doğum günü kutlaması düzenledi.

Yirmiikigün Mahallesi'ndeki şehidin evinde gerçekleştirilen kutlamada, Osman Gökçe için hazırlanan pasta kardeşi Aras Kağan ve annesi Gülşah Göl'ün de katılımıyla kesildi.

Gülşah Göl, sürpriz doğum günü kutlaması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirtti. Göl, eşinin şehadetinden sonra silah arkadaşları başta olmak üzere devletin kendilerini asla yalnız bırakmadığını söyledi.

Kutlamaya katılanlar Osman Gökçe Göl'e hediye vererek, tebrik etti.

Kutlamaya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Kahraman da katıldı.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH sana hayırlı ömürler versin çocuğum seni babasız bırakanların iki yakası bir araya gelmesin iki cihanda da
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.