Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta yürekler ağza geldi! Felaketin önüne böyle geçildi

17:29 06 Ekim 2021 2 Yorum Var
Kahramanmaraş’ta yürekler ağza geldi! Felaketin önüne böyle geçildi

Kahramanmaraş’ta freni boşalan kamyonet 2 sokak geçtikten sonra istinat duvarına çarpıp park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Kaza, Onikişubat ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Park halindeki 46 FZ 849 plakalı kamyonet, freninin patlaması sonucu, 10. Sokak'tan yokuş aşağı 2 farklı sokağı da hızla geçip yaklaşık bir buçuk kilometre mesafedeki bir sitenin istinat duvarına çarptı. Kamyonet, çarpmanın etkisiyle park halindeki 46 ADM 499 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kaza bölgesinde çocukların yoğun şekilde bulunduğu gözlemlenirken, facianın eşiğinden dönüldü. Kazada herhangi bir can kaybı yaşanmadı. İhbar üzerine kaza yerine çağırılan itfaiye ekipleri kamyoneti bulunduğu yerden kaldırdı. Trafik polisleri kazayla ilgili tutanak hazırlarken, görgü tanıkları kamyonetin hızla yokuş aşağı indiğini ve istinat duvarına çarptıktan sonra bir aracın üzerine düştüğünü söyledi.

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • ramazan. 2 yıl önce Şikayet Et
    büyük geçmiş olsun. çıtır hasarlı ilanları görürüz artık :))
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    bazen haksız miras ve haksız kazanç sonucu alınan mallarda bazende arabamı çizdinde çizdin diye ufak bir meselede döğüş çıkartıp ortalığı karıştıranlarda beklenmedik bir yerde arabaya kamyonet uçabilir.isdinat duvarıda uçabilir.bir olayın maddi anlamını düşündükten sonra manevi yorumunuda kafa yorun durduk yere gelmez şura süresi 30.ayet derki : Başınıza gelen her musibet kendi yapıp ettikleriniz yüzündendir; kaldı ki Allah birçoğunu da bağışlar.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    iyimisin bir sorunnun yok diyimi
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.