Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bel fıtığına yakalandı, özel sandalye üretti! Sipariş yağıyor

17:22 14 Şubat 2022 7 Yorum Var
Kahramanmaraş’ta bel fıtığına yakalandı, özel sandalye üretti! Sipariş yağıyor

Kahramanmaraş’ın Demirciler Çarşısında 16 yıldır ahşap işleriyle uğraşan 72 yaşındaki Mustafa Tanır, yakalandığı bel fıtığı rahatsızlığı için özel sandalye üretti.

Demirciler Çarşısında 16 yıldır ahşap işleriyle uğraşan Mustafa Tanır (72) bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle özel ahşap sandalye üreterek satışa sunuyor. Belindeki fıtık rahatsızlığı nedeniyle oturmakta, kalkmakta sıkıntı çektiğini söyleyen Tanır,  özel üretim olan sandalye sonrasında ağrılarının azaldığını ifade etti.

Kahramanmaraş’ta bel fıtığına yakalandı, özel sandalye üretti! Sipariş yağıyor

"TEDAVİ EDİCİ ÖZELLİĞİ VAR"

Tanır, "Özel olarak tasarlanmış olan sandalye birçok hastalığa iyi geliyor. Çok rahat ve açılıp kapandığı için taşınabilir bir ürün. Türkiye'nin birçok yerinden talep var ve özel müşterilerim var bu sandalye için. Hatta Doktor arkadaşlar var ve bu sandalyeyi tavsiye ediyorlar. Akşamları uyumadan önce bir saat sandalyede oturulduktan sonra yatılırsa rahatsızlığa çok iyi geliyor. Tedavi edici özelliği var. Bir sandalyeyi bir günde bitiyorum. 250 TL'ye satıyorum" dedi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Nightrulez. 2 yıl önce Şikayet Et
    Genellikle bu gibi.enterasan şeyler k.marastan çıkıyor daha önceden de araştırmalarımın sonucunda k.maraslilar bu zekâya nasıl ulaştıklarını veya ne yiyip ne içtiklerini araştırmam doğrultusunda öncelikle dillerinin altına koydukları maraş otu ve tarhanadan alıyorlar .
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi tesbit ben kullanmıyorum şükür lâkin çok iyi kafa yapıyor diyorlar
    İlk beğenen sen ol
  • hilal 71 2 yıl önce Şikayet Et
    (devam) bel fıtığı tanısı alan veya kendisinde bel fıtığı olduğunu düşünen hastaların çoğunluğu spondilopati (kireçleme, disk dejenerasyonu,faset eklem ağrıları vs) mekanik ağrılar, kas spazmı, bel kayması (listezis), kanal daralması, dejeneratif skolyoz vb. hastalardır. insan omurgasını kullandığı sürece bazı rahatsızlıklardan kaçamaz. omurgaya fazla yük bindirme, ani ve ters hareketler, dengesiz yük kaldırmalar bu rahatsızlıkları artırır.
    Cevapla
  • hilal 71 2 yıl önce Şikayet Et
    bel fıtığı süistimale çok açık bir hastalık. öncelikle doktor meslektaşlarımın bu hastalığı iyi tanıması gerekir. bel fıtığı bilinenin aksine çok nadir bir hastalıktır. bel ağrısına pek rastlanılmaz. hastalarda %99,9 sadece bacak ağrısı vardır. kronik bir hastalık değildir. öyle 5-10-20 yıl sürmez.
    Cevapla
  • İbrahim Işıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Habib Engin abi Şaziye teyzeyi tavsiye ediyor musun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Edi 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasil ulaşabiliriz kendisine acaba
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Marastan biri araciligi ile bence anca vaveyla.46 ins benim
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.