Kahramanmaraş

‘Ahır’ katliamında anne babasını kaybetmişti! Küçük Ahmet’ten de acı haber geldi

12:19 12 Eylül 2022 1 Yorum Var
‘Ahır’ katliamında anne babasını kaybetmişti! Küçük Ahmet’ten de acı haber geldi

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş’ta 3 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan ahır kavgasında anne ve babasını kaybeden 7 yaşındaki Ahmet Korkmaz'dan da acı haber geldi. Yaşam mücadelesini kaybeden çocuk, ailesinin yanına defnedilecek.

Kahramanmaraş'ta, anne-babasını kaybettiği 'ahır' kavgasında yaralanan Ahmet Korkmaz (7), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre olay, 8 Eylül'de ilçeye bağlı Köklü Mahallesi'nde meydana geldi. Akrabalar arasında, 15 metrekare büyüklüğündeki araziye yapılması planlanan 'ahır' nedeniyle tartışma çıktı. Ahıra, evine yakın olmasından dolayı karşı çıkan Durdu Korkmaz (57), kavgaya dönülen olayda av tüfeğiyle ateş etti.

AİLEDEN 3 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP 4 KİŞİYİ DE YARALADI

Durdu Korkmaz, mahallenin eski muhtarı İbrahim Korkmaz (49), eşi Şerife Korkmaz (38) ile kız kardeşi Ayşe Dağ'ı (50) öldürdü, 4 kişiyi de yaraladı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Durdu Korkmaz, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

ANNE BABASINI KAYBEDEN AHMET DE YAŞAMA TUTUNAMADI

Yaralılardan, sağlık durumu kritik olan Ahmet Korkmaz da tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen bu sabah kurtarılamadı. Ahmet Korkmaz'ın cenazesinin, aynı olayda ölen babası İbrahim ve annesi Şerife Korkmaz'ın mezarlarının yanında toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • M isik 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın şeriatini getirmedik ten sonra herşey boş oya sunun gerekirse iller deki duruma bakın ha İzmir istemiyor Tekirdağ istemiyor sistemi o şekilde yapın o şekilde yargilayin şeriat isteyenin mahkemesi şeriat mahkemesinde istemeyenin laik mahkemede olsun Ama vatandaşa sorun oya sunun bu mesele başka türlü çözülmez ölen öldüyle çalan çaldığı ile kalir bu benim şahsi görüşüm herkes düşüncesinde özgürdür
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.