Kahramanmaraş

Bir gecede 3 çocuğunu kaybetmişti! Acılı anne cenazede ağıtlarıyla yürek dağladı

10:12 23 Ocak 2023 20 Yorum Var
Bir gecede 3 çocuğunu kaybetmişti! Acılı anne cenazede ağıtlarıyla yürek dağladı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde evde çıkan yangında hayatını kaybeden Zehra Elabdullah (11) ile kardeşleri Abdurrahman (3) ve Muhammed Atla (1) son yolculuğuna uğurlandı. Çocukların annesi Meryem Atla'nın ağıtlarıysa yürek dağladı.



Yangın, dün gece geç saatlerde Dulkadiroğlu ilçesi İsa Divanlı Mahallesi'ndeki yabancı uyruklu Atla ailesinin oturduğu evde çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

EVLERİNDE ÇIKAN YANGINDA VEFAT ETTİLER

Ekiplerin incelemesi ile evde çocukların da olduğu fark edilince sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangında 11 yaşındaki Zehra Elabdullah ile kardeşleri 3 yaşındaki Abdurrahman ve 1 yaşındaki Muhammed Atla hayatını kaybetti.  

İKİ KARDEŞ AYNI MEZARA DEFNEDİLDİ

3 kardeşin cansız bedenleri Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin arından Dulkadiroğlu ilçesi Kapıçam Şehir Mezarlığı’na getirildi. Burada ikindi namazı sonrası kılınan namazın ardından 3 kardeş yan yana toprağa verildi. Yaşları küçük olduğu için kardeşlerden Abdurrahman ve Muhammed Atla aynı mezara defnedildi.

1 SENE ÖNCE DE EŞİNİ KAYBEDEN ANNE YÜREK DAĞLADI

Çocukların annesi Meryem Atla, cenazede ayakta durmakta güçlük çekerken ağıtları yürek yaktı. Baba Muhammed Atla’nın ise bir yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi. 

 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Ö¹k⁴k⁵e³şﷻ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bacimiza sabir versin, cok aci ve zor bir durum. Allahim sen sevkatini bizlerden mahrum eyleme. Herseyi yaratan Allahim, sna siginmaktan en gercegi bu dünyada. Su bacimizida en zor dünya sinavindan geciriyorsun, senin bizlere emir etiginden sual ci degiliz hic bir zaman. Sen herseyin bizlere dogrusun emel et ve sonra da bizi amelimiz ile sorgula yarabi. innel el mumminune irfetun
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli kardeslerimize hakaret edip irkcilik yapanlar hadi bi bas sagligi dileyin..dilemezsiniz cünkü siz dinimize düsmansiniz
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin, ölene kadar unutulmayacak bir acı. Bu insanların çocuklarından başka bir şeyleri yok üstelik.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    gene suriyeli gene dram Allah sabır versin muhacir olduğun yerde bu dayanılmaz bilmem kaçıncı olay bu suriyeli kardeşlerimizin başına gelmedik kalmadı çok acı Allah korusun bu dağılmış perişan ümmeti
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vay çok üzüldüm önce eşini sonra canparelerini ALLAH sabır versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.