Kahramanmaraş

Deprem bölgesinden 30 bin dolarlık gümüş çaldılar, polisin sorusuyla yakayı ele verdiler!

21:23 14 Şubat 2023 11 Yorum Var
Deprem bölgesinden 30 bin dolarlık gümüş çaldılar, polisin sorusuyla yakayı ele verdiler!

Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş'ta, bir gümüş dükkanından 30 bin dolarlık gümüş çalan 3 şüpheli, polisin kendilerine sorduğu 'Gümüşün ayarı kaç?' sorusuna verdikleri yanıtla yakayı ele verdiler.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de deprem bölgelerine yönlendirildi.

POLİSİN SORUSU SONRASI YAKAYI ELE VERDİLER

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde görev yapan polis ekipleri, depremzede ailelere yardım yaparken, ellerinde valizlerle giden 3 kişiden şüphelenerek kontrol etti. M.K., A.K. ve H.B., ilçede kuyumcu olduklarını, iş yerlerinden gümüş malzemelerini aldıklarını söyledi. Polis ekipleri de taşıdıkları valizin temiz olmasından şüphelenerek, "Gümüşleriniz kaç ayar?" diye sordu. Şüphelilerin "2 bin ayar" cevabı üzerine 3 kişi, gözaltına aldı.

ŞÜPHELİLERİN ADİ SUÇLARDAN KAYITLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin 'hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'çocuğun cinsel istismarı' gibi suçlardan kayıtlarının olduğu tespit edildi.

'30 BİN DOLAR DEĞERİNDE ÜRÜNÜM VAR, ALLAH POLİSLERİMİZDEN RAZI OLSUN'

Suçlarını itiraf eden şüpheliler, ifadelerinde, gümüş malzemeleri 'Hakan Gümüşçülük'ten aldıklarını dile getirdi. Bunun üzerine polis, iş yeri sahibi Hakan Akgüngör'e ulaşarak çalınan malzemeleri teslim etti.

Polis ekiplerine teşekkür eden Akgüngör, "Burada 22 kilogram ürün vardı. Yaklaşık 30 bin dolar değerinde ürünüm var. Allah, polislerimizden razı olsun" dedi.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Ali Coşman 1 yıl önce Şikayet Et
    gereğini yapın yoksa bizim elimize düşerse kimi kulağını keser kimi kuyruğunu Hırsızlara duyurulur Deprem bölgesinden iğne bile alsanız kulak kuyruk gider ölmeye bilirsen bu büyük şans olur yakalan masaydın işin iyiydi amma çekirge bu sen Halkın eline düşmediğine dua et iyi ki polis bulmuş hırsızlığın bir şeref var ise göçük altındaki insana merhamet edersin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi orda ohal var gereğini yapinki başkalarına ibret olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah polisimizi asmerimizi korusunn
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    neden merdivenden dusmemisler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin dolandırıcılara karşı mahkemelerde merhametli olmaması lazım. 2 ayaklı suç makinesine dönüşen bu şahısların her dosyası 5 yıl erteleme almamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.