Karabük

Maçın ardından

20:14 30 Ekim 2015
Maçın ardından

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Elvir Balic, 1-0 yenildikleri Boluspor maçına ilişkin, kazanmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Balic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yöneltilen soruları yanıtlarken, iyi bir mücadele gösterdiklerini belirtti.

Geçen hafta kazanılan 1 puanın ardından Boluspor maçının çok önemli hale geldiğini ifade eden Balic, "Maça ve oyunun geneline baktığımızda top bizdeydi. Boluspor topun arkasına geçip, kontra ataklarda bir şeyler yapmaya çalıştı. Bizim yaptığımız hatalardan bir iki pozisyonları vardı. İlk yarıda orta sahayı geçtiğimizde topu iyi kullanamadık ve hücumda çoğalamadık" diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında daha iyi oynadıklarını vurgulayan Balic, şunları söyledi:

"Biz biraz daha baskılı oynadık ama yeterli değildi. Mücadeleden dolayı memnunum ama oyun anlamında çok daha iyi olmamız lazım. Çok daha iyi pas kullanmamız lazım. Bundan sonra her maç zor olacak. Şampiyonluk hedeflediğimiz için, bize karşı bütün takımlar çok daha fazla diri, konsantreli olacak. Bugün Boluspor'da çok diriydi. Maalesef kazanamadık. Taraftarlardan özür diliyoruz."    

 

- Boluspor cephesi

 

Boluspor Teknik Sorumlusu Salih Yorulmaz, Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını aktarırken, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Oyuncularının çok iyi mücadele ettiklerini aktaran Yorulmaz, "Çok iyi oyunla, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Sahada verdikleri mücadeleden dolayı futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Bunun devamını getireceğiz. Takım olarak çok iyi konsantre olmuştuk. Oyuncularımızda bunu sahaya yansıttı" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.