Karabük

"Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı"

13:06 05 Aralık 2015
"Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı"

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) arasından "Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı" protokolü imzalandı.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, imza töreninde yaptığı açıklamada, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı'nın her iki üniversite için hayırlı olmasını temenni etti.

KBÜ'nün temelini oluşturan Bülent Ecevit Üniversitesi ile her zaman işbirliğini sürdürdüklerini ifade eden Polat, "Bülent Ecevit Üniversitesi köklü yapısını daha da güçlendirerek özellikle Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in üstün gayretleriyle her alanda çok üst noktalara ulaştı. Başarılı çalışmaları dolayısıyla Sayın Rektörü ve ekibini kutluyorum. KBÜ ve Bülent Ecevit Üniversitesi'nin yeni ve örnek işbirliği çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ise sertifika eğitimi programının başarılı olmasını diledi.

KBÜ'nün kısa sürede kazandığı yüksek ivmeyle önemli bir gelişim gösterdiği vurgulayan Özer, şunları söyledi:

"Bülent Ecevit Üniversitesi olarak bu gelişimden gurur duyuyoruz. Sayın Rektörün de ifade ettiği gibi işbirliği çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı protokolü ile yeni bir işbirliğini daha imza altına almış olduk. Bu işbirliğimizin de başarılarla gerçekleşeceğine inanıyorum.”

Konuşmaların ardından Polat ve Özer birbirlerine hediyeler verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.