Karabük

"Teröre Hep Beraber Dur Diyelim" konvoyu

18:02 20 Aralık 2015
"Teröre Hep Beraber Dur Diyelim" konvoyu

Karabük Vosvos Kulübü üyeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla konvoy düzenledi

 Karabük Vosvos Kulübü üyeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla "Teröre Hep Beraber Dur Diyelim" konvoyu yaptı.

Karabük Vosvos Kulübü Başkanı Ümit Cebeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk ve topluma hizmet projesi kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Terörle mücadele eden polis ve askerlere destek vermek istediklerini ifade eden Cebeci, bu nedenle "Teröre Hep Beraber Dur Diyelim" etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Etkinlik kapsamında barışın simgesi olan vosvosları bayraklarla ve etkinlik görselleriyle donattıklarını aktaran Ümit Cebeci, "Askerlerimiz ve polislerimiz çok zor şartlarda canlarını vatan için hiçe sayarak görevlerini yerine getiriyorlar. Bizler de çok küçük de olsa böyle bir destek vermek istedik. Düzenlediğimiz bu etkinliğe Karabük ve Safranbolu'daki vatandaşlarımız da destek verdiler. Herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında Türk bayraklarının asıldığı vosvoslar, Karabük 100. Yıl Mahallesi ve Safranbolu'da konvoy yaptı.

Kulüp üyeleri konvoyun ardından, Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı'nda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür dağıttı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.