Karabük

Tekerlekli sandalye basketbol

19:07 20 Aralık 2015
Tekerlekli sandalye basketbol

Kardemir Karabükspor Antrenörü Aksu: "Galatasaray maçında inşallah iyi bir sonuç alıp şampiyonluk adına bir şeyler yapmak istiyoruz"

 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, iç sahada yaptıkları maçta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) karşısında etkili oynayarak, 85-58 kazandıklarını söyledi. 

AA muhabirine yaptığı açıklamada, YOSK karşısında maça iyi başladıklarını ve mücadeleyi sonuna kadar önde götürdüklerini ifade eden Aksu, "Oyuncularımızın hepsi iyi mücadele etti. Karşı takımı da tebrik ediyorum, onlar da güzel oynadılar. Haftaya deplasmanda Galatasaray maçımız var. Galatasaray maçında inşallah iyi bir sonuç alıp ligde şampiyonluk adına bir şeyler yapmak istiyoruz. Çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacağız" diye konuştu.

Taraftar desteğinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Aksu, şöyle konuştu:

"Üniversite öğrencileri ve Gençlik Merkezi'ne teşekkür ediyorum. İnşallah hep böyle olur. Bundan sonraki maçlarda öğrencilerimize sürprizlerimiz olacak. Biz her sene iddialıyız. Geçen sene averajla ikinciliği kaçırdık. Özellikle sahamızda Galatasaray ve Beşiktaş'ı yenersek şampiyonluğa ortak oluruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.