Karabük

KBÜ'de tasarım sergisi

13:09 19 Ocak 2016
KBÜ'de tasarım sergisi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2015 Şubat Grubu öğrencileri tarafından materyal tasarım sergisi açıldı.

İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi binası Fuaye Alanı'nda açılan sergide konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin sergi açmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Güneş, "Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Formasyon Eğitimi öğrencilerimizin Materyal Geliştirme ve Tasarım dersinde yapmış oldukları projeler ile ilgili sergide bulunmaktan mutluluk duydum. Öğrencilerimiz gerçekten çok yaratıcı, öğrenmeyi kolaylaştırıcı projeler tasarladığını gördük. Bunlarında meslek hayatlarında ve eğitim-öğretim hayatlarına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sergide başarılı çalışmalar ortaya çıkmış" diye konuştu.

KBÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin de Materyal Geliştirme ve Tasarım dersinin, evrende yaşanılan alan içerisinde bulunan her türlü malzemenin aslında eğitime dönüştürülme çabası olduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.