Karabük

Safranbolu standı EMITT'te ilgi odağı oldu

16:52 31 Ocak 2016
Safranbolu standı EMITT'te ilgi odağı oldu

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'da (EMİTT) ilgi odağı olduklarını bildirdi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarın Safranbolu’nun tanıtımı açısından büyük yarar sağladığını söyledi.

Safranbolu standının herkes tarafından beğenildiğini ifade eden Aksoy, "2016 yılının ilk fuarı olan EMİTT’te Safranbolu olarak yine en çok ziyaret edilen ve ilgi çeken bölümlerden bir tanesi olduk. Tek çatı altında 8 ili bir araya getirdik. Biz bir turizm alternatifi haline geldik. Burada gerçekleştirdiğimiz tanıtım faaliyetleriyle Türkiye’nin pek çok şehrine örnek olduk. Pek çok il benzeri birlikteliklerle katılmaya başladı. Biz bunu 7 yıldır yapıyoruz ve bu sayede Batı Karadeniz’i bir turizm alternatifi haline getirdik. İnşallah bu başarımız da bölgemize daha faydalı bir hale gelecektir" diye konuştu.

Safranbolu Belediyesinin 12 personeliyle tanıtım yaptıklarını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

"Bizler bölgemiz için bir şeyler yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. İşletmelerimizin çok daha fazla kazanabilmesi için buradayız. İnşallah burada yaptığımız tanıtım faaliyetleri halkımıza katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum. Safranbolu’muzun ulusal medyada da sıkça görünmesine sebep olduk. Ulusal medyanın da ilgisi hayli yoğundu. Kısaca bizim için oldukça faydalı bir fuar olduğunu düşünüyor, destek veren ve çaba gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.