Karabük

Babasını öldüren ve iki kişiyi yaralayan zanlı intihar etti

19:10 11 Şubat 2016
Babasını öldüren ve iki kişiyi yaralayan zanlı intihar etti

Karabük'ün Yenice ilçesinde şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen kişi, polis olan babasını tabancayla öldürdü. Kaçarken Zonguldak'ta gasbettiği taksinin sürücüsü ile polis sandığı orman muhafaza memurunu yaraladıktan sonra intihar eden zanlı, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Yenice ilçesi Atatürk Mahallesi Altınkent Konutları'nda ailesiyle oturan ve şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Ercan K. (23) polis memuru babası Recep K'yi (43) henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla 3 el ateş ederek vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri, polis memuru Recep K'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Zanlının yakalaması için çalışma başlatıldı.

Ercan K, kendi aracıyla geldiği Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde Sedat D. yönetimindeki 67 T 6013 plakalı taksiyi gasbetmek istedi. Kendisine direnen sürücüyü vurarak yaralayan Ercan K, gasbettiği taksiyle kaçarken Zonguldak-Devrek karayolu Sapça Tüneli mevkisinde polis ekiplerince durdurulmak istendi.

- "Dur" ihtarına uymadı

"Dur" ihtarına uymayan ve aracı Elvanpazarcık beldesi yönündeki orman yoluna süren Ercan K, karşısına çıkan ve polis sandığı orman muhafaza memuru Osman A'yı da vurarak yaraladı.

Kent merkezine yönelen ve Çaydamar Mahallesi'nde polis ekipleri tarafından sıkıştırılan zanlı, tabancayla kafasına bir el ateş etti.

Yaralanan Ercan K, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayda yaralanan ve hastaneye kaldırılan Sedat D. ve Osman A'nın hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.