Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy:

15:38 25 Şubat 2016
Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy:

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, "Araç parkımızda eksiğimiz kalmayacak" dedi.

Aksoy, Asfalt Şantiye Amirliği tarafından verilen yemekte yaptığı konuşmada, belediyenin dışarıya bakan ana omurgasının şantiye hizmetleri olduğunu söyledi.

Şantiye personelinin mesailerini en ağır koşullarda bile sürdürmeye devam ettiğini ifade eden Aksoy, "Pek çoğumuz sıcak evlerimizde bulunurken, değerli mesai arkadaşlarım kar temizlemeyi, tuzlama çalışmalarını, asfaltı gibi işleri yapmaya devam ediyorlar. Değerli arkadaşlarım artık bahar çalışmaları başladı ve eksik kalan bölümleri tamamlama çalışmaları başlıyor. Çalışma yaptığınız bölgede belki sizin göremediğiniz bir arıza daha var. Bu konuda muhtarlarımız o anda sizlere bunu hatırlatmış iseler o anda imkanınız var ise hemen yapın. Eğer yok ise, o günkü malzeme oraya yetmiyor ise ertesi gün tamamlamaya gayret gösterin" diye konuştu.

Yeni hizmet araçları alacaklarını vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Belediyemizin birkaç hizmet aracı eksiği olduğunu söyleyebiliriz. Yeni bir silindir ve işçi kardeşlerimizin öğle aralarında yemeklerini yiyebilmeleri, çaylarını içebilmeleri için bir karavan alımıyla ilgili çalışmaların başladığını söylemek isterim. Silindir ve büyük araçlar yollara ve altyapıya zarar veriyor. Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne giderek bir tır ve bir tane de lowbet talep ettik. Sağolsunlar kırmadılar ve verdiler. İnşallah küçük eksiklikleri tamamlanıyor ve önümüzdeki hafta teslim alacağız. Bununla birlikte araç parkımızda eksiğimiz kalmayacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.