Karabük

Maçın ardından

21:33 06 Mart 2016
Maçın ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'la golsüz berabere kaldıkları maça ilişkin, "Futbol adına gol hariç her şeyi yaptık diye düşünüyorum" dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zevkli bir müsabaka olduğunu söyledi.

Mutlak kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak berabere kaldıklarını ifade eden İldiz, "İlk yarıda baskımız vardı ama dengeli bir oyun oldu. Oyunun ikinci yarısından itibaren inanılmaz bir baskı kurduk. Maçtan sonra oyuncu arkadaşlarımızı ben ve başkanımız kutladık. Futbol adına gol hariç her şeyi yaptık diye düşünüyorum. Şansızlığımız, beceriksizliğimiz vardı ama bugün her şeyi yaptık, bir tek golümüz eksikti. Bu şekilde mücadeleyle hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Zenke'yi tercih etmesinin nedeninin sorulması üzerine İldiz, şunları söyledi:

"Zenke'nin yerinde Isaac oynadı, o da iyi oynadı. Bizde 7 tane yabancı oyuncu var. Ciddi bir yabancı kontenjan problemi oluyor. O nedenle zaman zaman bu tip değişiklik yapabiliyoruz. Muhammet Reis de diğer müsabakalara oranla elinden geleni yaptı. Şahıslar üzerinde fazla durmak istemiyorum. Sahada olan olmayan tüm oyuncularımız elinden geleni yaptı."


- Adana Demirspor cephesi


Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da keyifli bir karşılaşma olduğunu belirtti.

İki takımın da şampiyonluk için oynadığını kaydeden Havutçu, şu ifadeleri kullandı:

"Buraya gelirken hedefimiz tabii ki 3 puandı, direkt rakibimizle oynuyoruz. Zor bir deplasman, bunu biliyorduk. Kardemir Karabüksor'un özellikle içeride ilk 20 dakika baskı kurduğunu biliyorduk. Bunu kırmaya çalıştık. İlk yarıda ikinci bölgede kaptığımız toplarda çok basit pas hataları yaptık. Bu pas trafiğini daha iyi yönetebilseydik kesinlikle buradan istediğimiz 3 puanla dönerdik. İkinci yarıda bizim açımızdan daha daha dengeli bir oyun vardı. Oyunun son bölümüne kadar pozisyon vermedik. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı. Güzel bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Sonuca baktığımızda bir puan da iyidir."

Takımın performansının sorulması üzerine Havutçu, şunları kaydetti:

"Ben takımla 3 gündür beraberim. Hepsi çok karakterli, düzgün arkadaşlar. Bu üç günlük süreçte idmanlarda başta aldığım izlenim buydu. Bizim hedefimiz inşallah özlenen hedefe ulaşmak, hep beraber Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum bu kadroyla. Çok kısa bir süreçte fazla takımla oynamakta istemedim. Bundan sonraki haftalarda daha çok zamanımız olacak. Neler yapmak istediğimize çalışabileceğiz. Çok kısa süreçte çok fazla bir şey yapma imkanımız yok."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.