Karabük

Anadolu Ajansı 96 yaşında

12:43 06 Nisan 2016
Anadolu Ajansı 96 yaşında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Anadolu Ajansı, 11 dilde yaptığı yayınlarla sadece ülkemizde değil, dünyanın her köşesine sesimizi ulaştırma görevini başarıyla sürdürmektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, Anadolu Ajansı'nın (AA) 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Anadolu Ajansı'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 96 yıl önce kurulduğunu, halkı doğru bilgilendirerek istiklal mücadelesinin kazanılmasına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

AA'nın habercilik alanında daima öncü ve güvenilir bir kaynak olarak gösterildiğini vurgulayan Şahin, mesajında şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, 11 dilde yaptığı yayınlarla sadece ülkemizde değil, dünyanın her köşesine sesimizi ulaştırma görevini başarıyla sürdürmektedir. Türkiye'nin hikayesini tüm dünyaya duyurmaktadır. Ajans çalışanlarının doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabalarını her zaman takdirle karşılamaktayız. Başarılı çalışmalarını yakından bildiğimiz ve her zaman ülke adına yapılan her güzel çalışmada yanımızda gördüğümüz milli ajansımızın, bundan sonra da bu çalışmalarını artırarak devam ettireceğine, ülkemizin ve bölgesinin sesi olmayı sürdüreceğine inanıyorum. Bu vesileyle kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, çalışanlarına başarılar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.