Karabük

ABD Büyükelçisi Bass Karabük'te

15:40 17 Mayıs 2016
ABD Büyükelçisi Bass Karabük'te

Karabük'e bir programa katılmak üzere gelen ABD Büyükelçisi John Bass, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ziyarette bulundu.

Vali Alimoğlu'nu ziyaret eden Bass, Valilik şeref defterini imzaladı.

Bass, daha sonra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret ederek, makamında basına kapalı bir süre görüştü. Burada konuşan Bass, Karabük Üniversitesinde gerçekleştirilecek olan programa katılmak üzere Karabük'e geldiğini belirtti.

Kendisi için dışarı çıkabildiği günün çok iyi gün olduğunu ifade eden Bass, "Ama özellikle Ankara dışına çıkabildiğim günler çok çok iyi günler oluyor. Bana bu fırsatı tanıdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Sanırım bütün başkentlerin ortak özelliği kendi gündemleriyle kendi içinde yoğunluklarıyla daha ziyade politik işlerle çok meşgul oluyorlar, dolayısıyla dışarı çıkmak önemli." diye konuştu.

Bass'ın "Kaynaklar konusunda başka illerde muhalefet partisinden olan belediye başkanlarından zaman zaman böyle serzenişler duyuyoruz. Yeteri kadar kaynaklara ulaştırılmadıkları bağlamında. Merak ediyoruz sizin için sorun oluyor mu?" sorusuna Başkan Vergili, "Onların hepsi hikaye yazıyor. Bende muhalefet belediyesi olduğum dönemden bugüne hiçbir kaynak sıkıntısı yaşamadım." karşılığını verdi.

Vergili, kaynakları en iyi şekilde kullandıklarını belirterek, kaynaklar düzgün kullanıldığında bir sıkıntı yaşanmadığını kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.