Karabük

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

16:10 29 Haziran 2016
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve Belediye Başkanı Rafet Vergili, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle mesaj yayımladı.

Saylar, mesajında, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda kalleşçe, haince gerçekleştirilen terör saldırısını kınadığını, böyle haince saldırılardan medet bekleyenlerin ve sonuç alacaklarını umanların gaflet içerisinde olduğunu belirtti.

Vatan hainlerinin hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını vurgulayan Saylar, şunları kaydetti:

"Ülkemiz adına ne zaman bir olumlu gelişme yaşansa vatan hainleri ortaya çıkıyor. Ülkemiz ve milletimiz için hükümetimiz olan gücüyle çalışmaktadır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Bizlere tarifsiz acılar yaşatan bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum."

Vergili de düzenlenen hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirterek, "Saldırıda hayatını kaybeden ve yaralan vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İstanbul'da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.