Karabük

Karabük'ten kısa kısa

13:40 01 Temmuz 2016
Karabük'ten kısa kısa

Karabük'te asfaltama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Karabük Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde devam eden yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtildi.

Bayram öncesi çalışmaların hızlandığı vurgulanan açıklamada, "Şehrin dört bir yanında altyapı çalışmaları sürmektedir. Vatandaşların daha rahat bir bayram geçirmeleri amacıyla özellikle ana caddelerde yürütülen asfalt çalışmaları hızlandırıldı. Bayram öncesine yetiştirilmesi planlanıyor." ifadesi kullanıldı.

- Karabük'te mezarlıklar temizleniyor

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı yazılı açıklamada, tüm mezarlıkların Ramazan Bayramı öncesi bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladığını bildirdi.

Vergili, yazılı açıklamasında, mezarlıkların istinat duvarları,yol, aydınlatma ve çevre düzenlemesinin yapıldığını belirtti.

Mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortam da ziyaretlerini yapabileceklerini kaydeden Vergili, şu ifadeleri kullandı:

"Her yıl olduğu gibi bu Ramazan bayramı için tüm önlemleri aldık. Vatandaşlarımız huzur içinde bir bayram geçirebilir. Bayram tatilinde zabıta, su ve itfaiye personelimiz hizmet verecek. Şimdiden vatandaşlarımızın bayramını kutlarım. Arife günü mezarlıklara ulaşım ücretsiz olacaktır. Balık pazarı mevkisinden ücretsiz olarak otobüs kaldıracağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.