Karabük

Ramazan Bayramına doğru

12:20 02 Temmuz 2016
Ramazan Bayramına doğru

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Tuncay Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aktaş, mesajında, rahmet, bereket ve mağfiret vesilesi olan ramazan ayını huzur ortamı içerisinde geçirmenin sevinci ile Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramlar da sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiğini kaydeden Aktaş, "Bayramlar, insanların arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir. Bu duygu ve düşünce ile tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım. Bu bayramın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum." ifadesini kullandı.

Polat da mesajında, bayramın birliğin ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olmasını dileyerek, bayramın sağlık ve afiyet içerisinde geçmesini temenni ettiğini kaydetti.

Tezsever de mesajında, güvenlik güçlerinin huzur kenti Karabük için suç ve suçlular ile her zaman mücadelesine devam edeceğini vurgulayarak, tüm Karabük'te yaşayanların bayramını en içten dilek kutladı.

Özcan ise mesajında, dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkilerini canlandıran ramazan ayını uğurlamanın hüznünü yaşarken, bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşandığını anlatarak, tüm İslam aleminin ve Türk milletinin bayramını kutladığını ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.