Karabük

AK Parti Karabük Milletvekili Uysal'a ziyaret

14:47 11 Mayıs 2017
AK Parti Karabük Milletvekili Uysal'a ziyaret

Ovacıklılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği (OVADER) Başkanı Mehmet Deligöz ve yönetimi, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

TBMM'deki ofiste gerçekleşen ziyaretle ilgili yapılan açıklamada Milletvekili Uysal, derneklerin birlik ve beraberliğin sağlanması ve sürdürülmesi konusundaki önemine değindi.

Birlik beraberliği sağlama, kaynaşma, kültürleri yaşatma ve gelecek nesillere aktarabilme adına derneklerin vazifesinin çok büyük olduğuna inandığını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"İnsanların iyi gününde sevincini yaşayacağı, kötü gününde sırtını yaslayabileceği, dertlerini paylaşabileceği birilerinin olabilmesi güzel bir duygudur. Bu manada sizler bunu Karabük'te çok iyi yapıyorsunuz. Ovacıklılar Derneğimiz geçmişinden gelen gücünü yeni yönetim olarak sizlerin de katkılarıyla daha da artırarak devam ettirirsiniz. Yeni yönetim tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Bizim üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız ve yanınızdayız. Ovacık'a, Karabük'e ve ülkemize sizlerle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.