Karabük

AK Parti Karabük il yönetimi belirlendi

19:16 31 Ekim 2017
AK Parti Karabük il yönetimi belirlendi

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, yeni il yönetiminin genel merkezleri tarafından onaylandığını söyledi.

İsmail Altınöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirtti.

"Bayrağı dava arkadaşlarımızdan teslim aldık ve partimizi, milletimizi, ülkemizi, Karabük’ümüzü daha ilerilere taşımak için çalışacağız." diyen Altınöz, şöyle devam etti:

"İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra da teşkilat kurma çalışmalarımız başladı ve bugün itibariyle yapılan istişareler neticesinde İl Yönetim Kurulumuzu oluşturduk. Buna göre yönetim, Abdullah Ünal, Ali Yaşar, Berat Baykara, Enes Yeşiloğlu, Faruk Kartal, Fatih Ustaoğlu, Ferhat Salt, Hakan Eren, Hasan Demir, Hatice Çetinkaya, Hızır Yıldız, İbedullah Belke, Mehmet Mescier, Mehmet Kul, Muhammet Kaya, Murat Derecik, Mustafa Çankaya, Nagihan Erkal, Nurettin Emlik, Nusret Telli, Özlem Özbakan, Recep Ulu, Saime Öksüzoğlu, Sercan Başkaya, Tevfik Ayvalık, Yasin Kaplan, Yıldıray Yıldırım, Zeynep Münteha Gemeç olarak belirlenmiştir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Karabük’ümüze, AK Partimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun."

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetimi, 18 Eylülde istifa etmişti, Saylar'ın yerine İsmail Altınöz görevlendi̇ri̇lmi̇şti̇.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.