Karabük

Karabük'ten kısa kısa

20:52 26 Şubat 2018
Karabük'ten kısa kısa

Safranbolu Müftülüğü Meşeliboğaz Muharrem Yalın Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Ömer Bilal Akpınar'ın mezarını ziyaret etti.

Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Meşeliboğaz Muharrem Yalın Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencilerinin şehit Akpınar'ın kabrini ziyaret ederek, mezarının başında Kur'an okuyup dua ettiklerini belirtti.

Güneş, öğrencilere duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

- Vergi Haftası

Safranbolu Vergi Dairesi Müdürü Kader Öztürk, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.

Ürkmezer, ziyarette yaptığı konuşmada, vergi bilincini oluşturmak için son yıllarda kamu spotları, afişler ve broşürler hazırladığını belirtti.

Vatandaşların vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomisinin çok daha güçlü ve dışarıya karşı çok daha bağımsız bir noktaya geleceğine işaret eden Ürkmezer, şöyle konuştu:

"Güçlü bir Türkiye ve ekonomi için vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemini hepimiz kavramalıyız. Bu kapsamda Safranbolu Vergi Dairemizin de üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdiğine inanıyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, vergi dairesi çalışanlarının ve Vergi Haftası'nı kutluyorum."

- Vergili esnafı ziyaret etti

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, esnafı ziyaret etti.

Vergili, 100. Yıl Mahallesi'ndeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın şikayet ve isteklerini dinledi.

Esnafın taleplerini not alan Vergili, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.