Karabük

KTSO Başkanı Mescier'e ziyaretler

21:18 07 Mayıs 2018
KTSO Başkanı Mescier'e ziyaretler

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier'e çeşitli kurumlardan "hayırlı olsun" ziyaretleri yapıldı.

KTSO'da yapılan seçimlerin ardınan Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Mescier'i İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven ve Karabük KOSGEB Müdürü Serhat Saygın ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mescier, Güven ve Saygın'a dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar da çalışma arkadaşlarıyla Mescier'i makamında ziyaret etti.

Mescier'e görevinde başarılar dileyen Acar, ziyaretinde ayrıca ajansın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

KTSO Başkanı Mescier'i, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, Umumi Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Hüseyin Kılınç, Eskipazar Esnaf Odası Başkanı Aydın Gündüz, Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu,Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım ile Eski Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan da ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.