Karabük

Karabük'te park açılışı

13:31 05 Ekim 2018
Karabük'te park açılışı

Karabük Belediyesi tarafından yapılan Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Törede konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 askere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Yaklaşık 9.5 yıldır görevde olduğunu, grev süresince yaptıkları hizmetlerin değerinin bir milyar lirayı aştığını ifade eden Başkan Vergili, yaptıkları program ve reformlarla belediyenin bütçesini artırdıklarını belirtti.

Hiç bir zaman para sıkıntısı çekmediklerini aktaran Vergili, şöyle konuştu:

"Şu anda Türkiye'nin en zengin belediyesi olduk. Şimdi şöyle bir değerlendiriyoruz, mezbahadan hale kadar, hurdacılar sitesi, kütüphane, meydan, alt geçit, yürüyen merdivenler, spor vadisi, Safranbolu ve Karabük'ü birbirine bağlayan köprümüz, bugüne kadar kullanılan 1 milyon ton asfalt ve 300 kilometreden fazla kaldırım çalışmalarımızı gerçekleştirerek hemen hemen Karabüklülerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Karabük'ün birçok mahallesinde 50-60 senelik eski tesisatlarının ana hat su borularını değiştirerek kilometrelerce su hattı döşedik. Bugün kim ne derse desin, Türkiye'de en az su kesintisi yaşayan Karabük şehridir. Mutlaka tamirat, mutlaka arıza olacaktır ama en ucuz suyun kullanıldığı şehir de yine Karabük'tür."

Konuşmanın ardında Batman Gercüş'te şehit olan askerler için Kur'an-ı Kerim okundu, ardından parkın açılışı yapıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.