Karabük

Safranbolu'da eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı

16:22 13 Şubat 2019
Safranbolu'da eğitim-öğretim yılı değerlendirme toplantısı

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer başkanlığında 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ikinci yarısı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Ürkmezer, ikinci dönemin de ilk dönem gibi sakin, huzurlu ve kazasız belasız geçeceğine inandığını söyledi.

Okul yönetimleri ve servisçilerle toplantı yapacaklarını aktaran Ürkmezer, "Safranbolu'da kaymakamlık ve belediye olarak başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Desteklerimiz devam edecektir. Çocuklarımızın sadece akademik başarı anlamında değil sosyal ve kültürel anlamda gelişebilmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapsamda bilimden tekniğe, sosyal alandan kültür alanına, spordan sanatsal faaliyetine kadar her anlamda Safranbolu'nun eğitimine kamu, özel fark etmeksizin bütün imkanlarla destek vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da 2023 vizyonunda 3 yıllık çalışma planının zihinsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Karabük'ün başarısının ülke genelinde 4. sırada yer aldığını aktaran Vargeloğlu, şunları kaydetti:

"Bu başarı yıllardır artık oturmuş bir başarıdır. Artık sadece akademik başarıda değil, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da bizim hedefimiz açık ara birinci olmaktır. Ölçümüz belli bugünün işini yarına bırakmamalıyız. Diğer bir hedefimiz ise her okulu kendi ile yarıştırmaktır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.