Karabük

Kaymakam suçüstü yakaladı!

07:48 14 Ekim 2019 9 Yorum Var
Kaymakam suçüstü yakaladı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesi Kaymakamı Fatih Ürkmezer, ormanlık alanda gezerken, kaçak kazı yapan 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Şüpheliler jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Konarı Köyü civarında gezdiği sırada, 3 kişinin kazı yaptığını görünce yanlarına gitti. Şüphelileri kaçak kazı yaparken suçüstü yakalayan Ürkmezer, durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine ve köy muhtarına bildirdi. Kaymakam, jandarmaya şüphelilerle ilgili gerekli işlemlerin yapılması için savcılığa götürülmesi talimatını verdi.ÿOlay yerine gelen jandarma ekiplerince 3 kişi gözaltına alındı.

Ürkmezer olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Tarihi dokusuyla ve doğal güzellikleriyle eşi bulunmayan ilçemizin yer altı ve yer üstü zenginliklerini korumak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bu ve benzeri durumlarla karşılaştıklarında emniyet ve jandarma ekiplerine anında haber vererek gerekli duyarlılığı göstermelerini istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet birimlerinin bu tip inceleme ve kazıları kendi yapması lazım ve olasıki devletin bu konuda imkanları daha çok.toprağın çok altını tarıyabilen dedaktör,hatta sinyal ve görüntü veren aletler devlette mevcut.bir birim oluşturulup btarihi değer çıkması myhtemel yerler taranıp araştırılmalı.
    Cevapla
  • AKBEY 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanun Delikte Yakalar
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle değil. Kanun bu.Nereden çıkacağı belli olmaz diyecektin :)
    İlk beğenen sen ol
  • kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    helal be kaymakamlıktan dedektifliğe terfi etmiş
    Cevapla
  • HACI 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu işi haline yoluna koyun. Millet devlete güvenmiyor devlet millete güvenmiyor. Yabancılar resmi kazıların başında bizim arkeologlar boşta geziyor. Müzelerde birsürü boşta eleman var. Yani devlet bu işe bir düzen versin
    Cevapla
  • muşi dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    yalnız adamlar kazacakları bölgeyi iyi biliyormuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.