Karabük

Alkollü sürücü Karabük'ü karıştırdı!

09:21 13 Aralık 2020
Alkollü sürücü Karabük'ü karıştırdı!

Karabük’te, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde polisin ’dur’ihtarına uymayan cipin sürücüsü önce aracıyla sonra ise kimliğinin kontrol edildiği sırada koşarak kaçmaya çalıştı. Yakalanan sürücü Mevlüt U.’nun alkollü olduğu belirlenirken, cezai işlem uygulandı.

Karabük'te sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekipleri, 100. Yıl Mahallesinde Mevlüt U. yönetimindeki 78 BN 299 plakalı cipi durdurmak istedi. Polisin ’dur’ ihtarına uymayan cipin sürücüsü kaçmaya başladı. Polis ekipleri tarafından anons edilen plaka üzerine cip, Balıklarkayası mevkiinde uygulama yapan ekipler tarafından durduruldu.

Alkollü sürücü Karabükü karıştırdı

Mevlüt U., polis ekipleri tarafından kimlik kontrolü yapılacağı sırada koşarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 100 metre kaçabilen Mevlüt U., polis ekiplerince yakalandı. Mevlüt U. ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Cip ise çekici yardımı ile kaldırıldı.Mevlüt U.’ya alkollü araç kullanmak, ’dur’ ihtarına uymamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten idari para cezası uygulandı.

YORUMLAR

  • Mevlüt 3 yıl önce Şikayet Et
    Isminden utan be adam
    Cevapla
  • Güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne isminden ne insanlardan utanıyor.
    İlk beğenen sen ol
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzonda bu gibi alkollu sürücü, sahte kabadayı, sokak serserisi, vandallık çıkaran, kanunları hiçe sayanların her gün düzinelerce olay çıkardığı vakalar var. hadi bir basın yazsında görelim.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'da polisler uyuyormu diyorsun yoksa korkuyorum
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.