Karabük

Gerçek oldu! Pazara kadar değil mezara kadar

09:32 27 Ocak 2021 1 Yorum Var
Gerçek oldu! Pazara kadar değil mezara kadar

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve Zonguldakspor’un ezeli rakiplerinden birisi olan Kardemir Karabükspor’un tribün lideri Engin Nak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Sahada ve tribünde rakip, dışarıda sıkı dost olan Zonguldakspor ve Kardemir Karabükspor taraftarları arasında bu ölüm şok etkisi yarattı, iki camiada büyük üzüntü yaşadı. Engin Nak’ın cenazesi Karabük Esentepe Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Karabük 5 bin Evler Aile Mazarlığı’na defnedildi.

ZEKİ BEYBEYOĞLU ZONGULDAKSPOR TARAFTARLARINI TEMSİL ETTİ

Yıllardır dışarıda çok iyi dost olan, sahada ise tatlı bir rekabet yaşayan Zonguldakspor ve Kardemir Karabürkspor taraftarları ise bu kez Engin Nak’ın cenaze töreninde bir araya geldi. Zonguldakspor taraftarlarını temsilen Zonguldakspor tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu cenazeye katıldı.

İki büyük camianın taraftarları Zonguldakspor ve Kardemir Karabükspor atkılarını Engin Nak’ın mezarının üzerine koyarak dostluklarını mezar başında da bir kez daha pekiştirmiş oldu.

PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR!

Tribünlerde taraftarların yapmış olduğu "Pazara kadar değil, mezara kadar" tezahuratı ise EnginNak'ın cenazesinde gerçek oldu.


“KARABÜKSPOR CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN”

Zonguldakspor Tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu yaptığı açıklamasında “Çok iyi dostumuz, kardeşimiz Karabükspor tribün liderlerinden Engin Nak kardeşim kalp krizi sonucu hakka yürüdü. Mekânın cennet olsun kardeşim benim. Karabükspor taraftarlarına, ailesine rabbim sabır eylesin. Ben Zonguldakspor taraftar temsilcimiz olarak cenazeye katıldık, son görevimizi yaptık.  Rekabet sahadadır, dışarıda dostluğumuz her zaman devam edecek” dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    boşa geçmiş top peşinde bir ömür!
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.