Karabük

Kaçırıldığını zanneden kovidli hasta ekipleri harekete geçirdi

07:54 30 Mart 2021 -3 Yorum Var
Kaçırıldığını zanneden kovidli hasta ekipleri harekete geçirdi

Karabük'te Covid-19 testi pozitif çıkan yaşlı kadın, servisle evine bırakılmak istendiğinde kaçırıldığını düşünerek araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, Zehra Taraş (65) isimli yaşlı kadın korona virüs belirtilerinin bulunmasından dolayı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan kontrollerde test sonucu pozitif çıkan yaşlı kadın sağlık durumunun iyi olması nedeniyle hasta nakil servisi ile Eflani ilçesindeki evine bırakılmak istendi.

Yaşlı kadın bindiği servisle evine giderken Safranbolu İsmail Necati Efendi KYK Yurdu mevkiinde kaçırıldığını düşünerek "Oğlumu arayacağım" bahanesiyle aracı durdurdu. 65 yaşındaki kadın kapının açılması ile araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Olayın üzerine ne yapacağını şaşıran sürücü durumu polis ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri arama çalışması başlattığı yaşlı kadını yolun kenarında beklerken buldu. Ekiplerin uğraşlarına rağmen araca binmek istemeyen Taraş'ı, İstanbul'da polis olarak görev yapan oğlu ikna etti. Telefonla konuştuktan sonra servise binen yaşlı kadın evinin yolunu tuttu.

YORUMLAR

-3 Yorum Var
  • Mehmet Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok değil 20 yıl önce Ambülans hizmetleri için bile para ödüyorduk. Teyzecik yaşının getirdiği tecrübe ile Devletin hastayı servis ile eve bırakmasını tuhaf karşılamış haklı olarak.
    Cevapla
  • MUHASEBECİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaş takıntısı olan arkadaşlara ha 65 ha 35 ya da 85 son hep aynı her yaşın kendince ayrı bir dünyası ve güzelliği vardır. Yaşa değil o yaşı nasıl yaşadığınıza bakın siz. Dünyaya bundan 100 yıl sonra sizi hatırlayacak insanlar ya da bir eser bırakın ki sevabınız devam etsin.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş için yaşlı ifadesi pek hoş durmamış.
    Cevapla
  • Abc 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaşlılık insanlığın acı gerçeği. Kabullenmek gerek.
  • Aslan aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın delikanlı demeleri lazımdı.
  • kudüs kartalı 3 yıl önce Şikayet Et
    o ablada seni hastaneden almışlar ne korkarsın hayret devlet neyle uğraşıyor bu insanları anlamak ne kadar zor aklınc a akıllılık yapıyor
  • bozoklu 3 yıl önce Şikayet Et
    gelin arasını bulalım orta yaşlı diyelim.
  • Ts61 3 yıl önce Şikayet Et
    Genç de yalan olurdu sanki :)
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.