Karabük

Sınava geç kaldı, güvenlik görevlisine bela okudu

13:47 17 Haziran 2023 1 Yorum Var
Sınava geç kaldı, güvenlik görevlisine bela okudu

Karabük’te YKS'ye girmek için gelen adaylardan biri sınav salonuna giriş saatini kaçırdığı gerekçesiyle üniversite içerisine almayan güvenlik görevlisine bela okuyup uzaklaştı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen 2023 yılı YKS'nin ilk oturumu TYT, ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de saat 10.15’de başladı. Saatler öncesinden sınava gireceği Karabük Üniversitesine gelen adaylar dolayısıyla araç yoğunluğu yaşandı. Sınava girecekleri Karabük Üniversitesine (KBÜ) gelen öğrenciler, güvenlik görevlileri tarafından kimlik ve sınav belgelerinin yanlarında olması konusunda uyarıldı.

Sınava girilecek salonları uzakta olan adaylar ring araçlarıyla taşındı. Sınava yetişmekte zorlanan bir adayı ise polis ekipleri araçlarıyla yetiştirdi.

Geçen yıllara göre geç kalma manzaralarının azaldığı görülürken, motosikleti ile gelen bir aday, sınav saati geçtiği gerekçesiyle üniversitesi içerisine alınmayınca tartıştığı güvenlik görevlisine "Allah belanı versin" diyerek uzaklaştı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Mahmut 10 ay önce Şikayet Et
    Bu sınav saati işi tam bir zulüm. Adamın hastası var cenazesi var 1 yılı 5-10 dakika için yakmak türkiyeye hastır. ilk 10-15 dakika amenna bu ne ya bu dakar robotize beyinlerle ülke ilerlemez zaten. Sanki a. her işinizi vaktinde dorğru yapıyor bütün yönetici ve halk. Ahirette 2 eli yakasında olsun sorunluların.
    Cevapla
  • İzmitli 10 ay önce Şikayet Et
    Ya arkadaş günlerce söyleniyor uyarılar yapılıyor mazeret yok deniliyor buna rahmen geç kalıyorsan sıkıntı sende demekki boşuna okumama gerek yok senden bir cacık olmaz demekki.
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.