Karaman

Kurban Bayramı'na doğru

12:25 22 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Karaman Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

 Karaman Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi gerekli hazırlıkları yaptığı bildirildi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için her türlü tedbirin alındığını belirtti.

Yaşanabilecek bir sorunda Karaman Belediyesinin bayram boyunca 24 saat görevi başında olacağını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı'nda belediyecilik hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların olası şikayetlerine cevap verebilmek için Karaman Belediyesi'nin bazı birimleri bayramda da mesai yapacak. Zabıta, itfaiye, park-bahçe, temizlik işleri, veteriner ve ulaşım hizmetleri müdürlükleri bayram süresince hizmet verecek. Kurban Bayramı nedeniyle merkez ve otogar karakolları, 24 saat görevlerinin başında olacak. Kurban satış alanları ve gıda satışı yapılan yerlerde genel denetimler devam edecek. Bayram süresince itfaiye müdürlüğü, araç ve gereçlerinin bakımını yaparak her hangi bir yangın ve kaza durumuna anında müdahale edebilmek için 24 saat görevinin başında olacak. Halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için 444 25 70 Karaman Belediyesi Çağrı Merkezi de 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.