Karaman

Karaman Belediyesi'nden akıllı vezne sistemi

13:23 07 Ekim 2015
Karaman Belediyesi'nden akıllı vezne sistemi

 Karaman Belediyesi, vatandaşlara 7 gün 24 saat ödeme kolaylığı sağlayan akıllı vezne sisteminin üçüncüsünü Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde hizmete sundu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, akıllı vezne sisteminin vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını söyledi.

Akıllı vezne sayesinde abonelerin, emlak vergisinden su faturası ödemeye kadar tüm belediye işlemlerini yapabildiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Akıllı vezne sistemi (AVS) vatandaşlara, belediyeye ait su borcu, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam ücretlerinin yanı sıra akıllı su sayaçlarına yükleme olanağı sağlıyor.  Vatandaşlar, akıllı veznede kimlik numaraları, sicil numaralarını veya abonelik bilgilerini girerek ister kredi kartı, isterse nakit olarak belediyeye ait tüm ödemelerini bu sistem üzerinden yatırıp, para üstünü de alabiliyor. İlkini belediye binamızın doğu kapısında faaliyete geçirdiğimiz bu sistem, ikincisi Cumhuriyet Parkı'nda, şimdi de Karaman Devlet Hastanesi bahçesinde hizmete başladı. İlerleyen zamanlarda bu kolaylığı şehrin geneline yaygınlaştırmayı planlıyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.