Karaman

Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

15:23 10 Kasım 2015
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz

Karaman Valisi Murat Koca, anma mesajı yayımladı

Karaman Valisi Murat Koca, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Koca, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 77’nci yıl dönümünde rahmetle ve şükranla andıklarını belirtti.

Milletin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü şekilde tarih sahnesine çıktığını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan ve Anadolu halkının canlarını feda etme uğruna verdikleri mücadele, dünyada pek çok topluma örnek olmuştur. Atatürk'ün ardından bıraktığı eserin büyüklüğü milletimizin geleceğe gurur ve güvenle bakmasını sağlamaktadır. Bu anlamda ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkararak, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde her alanda dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi yapmak hepimizin asli görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.