Karaman

Karaman’a 8 uzman hekim atandı

13:50 18 Aralık 2015
Karaman’a 8 uzman hekim atandı

 Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, kente farklı branşlarda 8 yeni uzman doktorun atandığını bildirdi.

Erenoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli sunulabilmesinin, yeterli sağlık personeli ile mümkün olacağını belirtti.

Karaman'a, 66. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası neticesinde farklı branşlarda 8 uzman hekimin atamasının yapıldığını ifade eden Erenoğlu, şunları kaydetti:

"Karaman Devlet Hastanesine 3 dahiliye uzmanı ile birer göz ve kulak burun boğaz uzmanı; Ermenek Devlet Hastanesi'ne ise birer fizik tedavi, kardiyoloji ve psikiyatri uzmanının ataması yapıldı. Diğer taraftan Karaman Devlet Hastanesine Konya'dan bir kadın doğum uzmanı, Ermenek Devlet Hastanesine de Mersin'den anestezi uzmanı Sağlık Bakanlığı tarafından geçici olarak görevlendirildi.  Halkımızın hak ettiği sağlık hizmetlerini eksiksiz sunma noktasında gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Ataması yapılan uzman doktorların görevlerine başlamasıyla il genelinde kamu hastanelerinde hasta ve çalışan hekim açısından büyük oranda rahatlama olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.