Karaman

Akılalmaz olay! Yol vermedi, bıçaklayıp öldürdü

09:11 22 Ağustos 2019 3 Yorum Var
Akılalmaz olay! Yol vermedi, bıçaklayıp öldürdü

Karaman'da, İsa Kocaoğlu (45),yaya geçidinde üzerine hızla süren otomobil sürücüsü Oktay Kökten (39) ile aralarında çıkan tartışmada kalbinden bıçaklandı. Kocaoğlu, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oktay Kökten ise gözaltına alındı

Karaman'ın, Alacasuluk Mahallesi Turgut Özal Caddesi Kale kavşağında kan donduran bir cinayet yaşandı. Fransa'da çalışan ve tatil için memleketine gelen İsa Kocaoğlu (45),yaya geçidini kullandığı sırada, iddiaya göre, üzerine doğru hızla otomobilini süren Oktay Kökten'e (39) tepki gösterdi. Otomobilini durdurarak, Kocaoğlu ile tartışmaya başlayan Oktay Kökten, elindeki bıçakla araçtan indi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kökten, Kocaoğlu'nu kalbinden bıçaklayarak, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Kocaoğlu, sağlık görevlilerince ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak ağır yaralı olduğu belirlenen Kocaoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

CİNAYET ZANLISI DA YAKALANDI

Oktay Kökten ise Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sürücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Psikopat ruhlu bu tipleri ömür boyu içerden çıkarmayacaksın.İnsan hayatı bu kadar ucuz olmaz....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • jansen 4 yıl önce Şikayet Et
    ifadesi alindiktan sonra selbest kaldi vah turkiyem vah
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberde oyle mi yaziyor?!!
    İlk beğenen sen ol
  • Baberti 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık yeter hergün bu ve benzeri olaylar ne zaman kısas uygulamasına geçeceğiz yazıklar olsun bu sisteme bir insanın canı bu kadar ucuz olmamalı
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu? Eline ne geçti? Hem dünyanı hem ahretini yaktın? Hem yayanın hem kendinin ardında gözyaşından başka ne bıraktın? Güya o yayaya yol veremeyip 30 saniye zaman kazanacaktın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.