Karaman

Sevgi Evlerinde kalan 6 kız, çamaşır suyundan hastanelik oldu

07:49 29 Haziran 2021 2 Yorum Var
Sevgi Evlerinde kalan 6 kız, çamaşır suyundan hastanelik oldu

Karaman'da Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Sevgi Evleri'nde kalan 15 yaşlarındaki 6 kız çocuğu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.10 sıralarında Osman Gazi Mahallesinde bulunan Sevgi Evleri'nde meydana geldi. Evde kalan 6 kız öğrenci rahatsızlanınca görevliler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede Sevgi evine gelen sağlık ekipleri tarafından çamaşır suyundan kaynaklı rahatsızlandıkları öne sürülen çocuklar, ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kız öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    ahmet,ahmet....sudan çıkmış balığa dönmemişler ama ölümden dönmüşler ölümden.anlaşılan bu evlerde görevlisin,kabahatinizi laf ebeliğiyle örtmeye kalkmayın,kızların zehirlenmesine neden olacak kadar sorumsuz ve suçlusunuz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    bazı çamaşır sularının kokusu zehir etkisi yapıyor,hele hele bide kafasızlık edip tuzruhu ile kullanılırsa bir ölüm gazına dönüşebiliyor.ve anlaşılan sevgi evi denilen bu yerde kızlara temizlik yaptırılmış,ama korkarlar söylemeye,gidecek başka yerleri yok çünki.
    Cevapla
  • ahmet YILDIRIM 2 yıl önce Şikayet Et
    Zafer Sen Aile Bakanlığında çalışıyormusun? Atıp tutuyorsun. Sevgi evlerinin amaçı gençlerin ev ortamanda büyümesi bütün işleri ortak yapmaları ki evlerden çıktıklarında sudan çıkmış balıklara dönmesinler diye. “Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı olarak kurulan Sevgi Evleri, kapılarını ilk kez 2011 yılında açtı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından açılan Sevgi Evleri, Türkiye'ye özgü bir projedir. Bu evlerin içinde çocukların kendilerini geliştirip sosyalleşebilecekleri etkinlik alanları ve oyun evleri yer almaktadır” Araştırmadan yorum yapmak yanlış yapmaya sevk eder.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.